Studiekeuze: een opleiding voor mij

makechoise

Uiteindelijk is het dus de opleiding communicatie op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen geworden. Specifiek zit ik op het gebouw de FEM Faculteit Economie en Management in Nijmegen. Deze keuze was niet in één keer gemaakt. Na mijn domper dat de opleiding vrijetijdsmanagement het niet zou worden moest ik beslissen wat het dan wel wordt.

Ik ben in Nijmegen naar de open dag van de HAN FEM geweest. Specifiek ben ik gaan kijken naar de opleiding Facility Management. Maar eerst werd er een algemeen praatje gehouden over de verschillende opleidingen binnen de FEM. Hoe zitten de blokken in elkaar etc. Ik kreeg een boekje met alle opleidingen van de FEM. In mijn nieuwsgierigheid las ik dit door en daar zag ik het staan: Communicatie. Alles wat er over deze opleiding werd geschreven kon ik me in vinden. Helaas waren we op deze open dag te laat voor de presentatie met informatie. Ik ben wel naar Facility Management gegaan en daar werd een leuk verkooppraatje gehouden. Zo kwam het over, een verkooppraatje.

De week erop ben ik naar de open dag van de HAN in Arnhem geweest. Hier konden we naar het praatje over de opleiding Communicatie luisteren. Dit was natuurlijk net zo’n verkooppraatje, maar ik hoorde het niet. Ik was namelijk al verkocht. Met vrijetijdsmanagement was ik gebonden aan beroepen in de richting vrije tijd (sport, evenementen etc.). Leuk, maar met communicatie kan ik wat ik bij vrijetijdsmanagement leer, plus nog veel meer. Dit was mijn opleiding en hier schreef ik me voor in.

Één probleem, wat wil ik nu eigenlijk met mijn oh zo brede opleiding communicatie?

Weet jij al precies welk beroep je wilt gaan uitoefenen?
Advertenties

Een gedachte over “Studiekeuze: een opleiding voor mij

Wees vrij om jouw ervaringen te delen!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s